STMTV1-940.jpg

Om PoliNor Tjenester AS

PoliNor Tjenester AS er et konsulentfirma med hovedkontor i Sarpsborg som tilbyr tjenester innen kantinedrift, renhold for privat- og bedriftskunder, rehabilitering og oppussing samt alle former for tolking og hjelp i forhold til offentlige tjenester i Norge. Les mer om dette under "Tjenester".

Vi tilbyr personlig hjelp med et bredt spekter av tjenester som er tilknyttet til dagliglivet og arbeidslivet i Norge. De tjenestene vi utfører bidrar til å lette hverdagen til både polske og norske, enkeltpersoner og bedrifter. Vårt motto er fleksibilitet og profesjonalitet. Nøkkelen til å finne den rette løsningen, er i følge oss selv, personlig kundekontakt, forståelsen av vanskelighetene kundene møter og opplever i et fremmed land.

Våre medarbeidere har lang erfaring, kunnskap og kompetanse som er nødvendig i utførelsen av av denne type oppgaver. PoliNor Tjenester AS gir kunden den høyeste grad av service. Med dette vil vi ha de mest fornøyde kundene.

For å få hjelp kan du kontakte oss på telefon, ved personlig oppmøte på vårt kontor, benytte kontaktskjema eller sende en e-post. Se vår kontaktinformasjon.

Kliknij: Polski

Polski

Dere er hjertelig velkommen til oss i Statsminister Torps vei 1A på Borgenhaugen i Sarpsborg!

Full diskresjon og taushetsplikt er en selvfølge.

Konsulenter

Våre tolker har lang erfaring med oversettelse og tolking, både muntlig og skriftlig, og utfører oppdrag innen oversetting av dokumenter og tolking ute hos kunder.

Vi bidrar gjerne med hjelp til nyansatte polske medarbeidere i deres bedrift.

Les mer -->>

Renhold

Blant våre kunder på renholdstjenester er det borettslag, bedrifter, kontorlandskap og privatkunder.

Etter avtale forestår vi hovedrengjøring, flyttevask, trappevask, kontorvask.  Vi bistår også ved flytting og kan skaffe lagringsplass.

Les mer -->>

Håndverkere

Vi tar på oss store og små oppdrag innen snekring, legging av parkett/laminat, muring, flislegging, tapetsering, maling, tektekking og oppsetting av garasjer.

Alle oppdrag innen kontorbygg, ferdigstilling av nybygg etc. er interessante. Både riving, rydding og rehabilitering utføres etter avtale.

Les mer -->>

Kantinedrift

Vi driver bedriftskantiner på avtalte premisser og har flere fornøyde kunder.

I våre kantiner kan vi etter avtale tilberede og servere varme og kalde retter, salater, mat til møter, sommerfester og julebord m.m.

Les mer -->>