Konsulenttjenester og tolking

Konsulenter

Polske statsborgere som kommer til Norge trenger ofte bistand til forskjellige dagligdagse gjøremål som å registrere seg på UDI for å få oppholds- og arbeidstillatelse, fylle ut norsk selvangivelse, søke om sosiale ytelser, dagpenger, barnetrygd, kontantstøtte eller andre tjenester på NAV. Vi blir personlig med i banken, til legen eller hvor man måtte ha behov for vår hjelp. Vi oversetter også dokumenter muntlig eller skriftlig (se info under).

Det er mulig at de vil finne hjelp på egen hånd eller be arbeidsgiveren sin om bistand. Ofte blir arbeidsgiveren spurt om hjelp til de enkleste oppgavene. Det går mye tid til slike tjenester. Vi i PoliNor Tjenester AS tilbyr hjelp til dine ansatte!
Det eneste du trenger å gjøre er å formidle de til oss. Du sparer tid og de for utført alle formalitetene.

Vi tilbyr konsulenttjenester for polske borgere i Norge og sikrer kundeservice på polsk. Har du som entreprenør ikke tid til å hjelpe dine ansatte med formaliteter i Norge? Vi kan håndtere alt dette og du trenger ikke å være med!

Tolking

PoliNor Tjenester AS tilbyr følgende tjenester innfor tolking:

  • Telefontolking
  • Fremmøtetolking f.eks. på kurs, fellesmøter, medarbeidersamtaler
  • Oversetting (muntlig og skriftlig) av dokumenter f.eks. sikkerhetshåndbøker, arbeidsavtaler, opplæringsmateriell, teknisk dokumentasjon og lignende

Vi arrangerer også varmebehandlerkurs og HMS-kurs på polsk.

Kliknij: Polski

Polski: Usługi

Ta kontakt i DAG! Med oss blir hverdagen enklere!

Bestill time

Bestill time for konsulenttjenester ->> Zamów wizyte

Konsulenter

Våre tolker har lang erfaring med oversettelse og tolking, både muntlig og skriftlig, og utfører oppdrag innen oversetting av dokumenter og tolking ute hos kunder.

Vi bidrar gjerne med hjelp til nyansatte polske medarbeidere i deres bedrift.

Les mer -->>

Renhold

Blant våre kunder på renholdstjenester er det borettslag, bedrifter, kontorlandskap og privatkunder.

Etter avtale forestår vi hovedrengjøring, flyttevask, trappevask, kontorvask.  Vi bistår også ved flytting og kan skaffe lagringsplass.

Les mer -->>

Håndverkere

Vi tar på oss store og små oppdrag innen snekring, legging av parkett/laminat, muring, flislegging, tapetsering, maling, tektekking og oppsetting av garasjer.

Alle oppdrag innen kontorbygg, ferdigstilling av nybygg etc. er interessante. Både riving, rydding og rehabilitering utføres etter avtale.

Les mer -->>

Kantinedrift

Vi driver bedriftskantiner på avtalte premisser og har flere fornøyde kunder.

I våre kantiner kan vi etter avtale tilberede og servere varme og kalde retter, salater, mat til møter, sommerfester og julebord m.m.

Les mer -->>